The Medium Novinka Nový trailer na The Medium představuje hrozby

Nový trailer na The Medium představuje hrozby

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Na jaké hrozby se můžete ve dvou realitách The Medium těšit?

Reklama

Psychologický horor The Medium měl původně vyjít již 10. prosince. Kvůli jinému velkému titulu, který má datum vydání stanovený na stejný den, se ale vývojáři rozhodli k odložení hry na 28. ledna příštího roku. Kromě vyšší šance, že se o hře bude více mluvit mohou díky odkladu vývojáři na titulu pracovat delší dobu, což vyústí v lepší zážitek pro všechny hráče.

Abychom na hru nezapomněli, tak se Bloober Team rozhodl uveřejnit nový trailer, který představuje hrozby, na které v The Medium narazíme. Kromě toho nám ale upoutávka představí i nové herní lokace, které překypují detaily a hutnou atmosférou.

Pokud jste o tomto titulu doposud neslyšeli, pak určitě stojí za zmínku prolínání dvou světů, mezi kterými budete moct plynule přepínat. Bude-li tak například v jedné realitě nějaká cesta uzavřená, v té druhé by mohla být průchozí. Co u každého hororu tvoří tu správnou atmosféru je hudba a ozvučení, a právě o hudbu se v tomto případě postarali Akira Yamaoka (Silent Hill) a Arkadiusz Reikowski (Blair Witch, Layers of Fear a Observer).

The Medium vyjde na PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama