Nový trailer pro Dragon Age: Inqusition představuje crafting
Dragon Age: Inquisition Novinka Nový trailer pro Dragon Age: Inqusition představuje crafting

Nový trailer pro Dragon Age: Inqusition představuje crafting

ElementGamer

ElementGamer

8

Výroba bude v novém Dragon Age velmi důležitá.

Reklama

Nově vydaný trailer pro Dragon Age: Inqusition nám poodhalí další podstatnou část hry, která nemůže chybět v žádném pořádném RPG - crafting. Naskytne se nám třeba možnost vyrobit tzv. ,,včelí granáty” z včelího extraktu, které odradí nepřátele a vyčistí nám cestu, či dovolí efektivní zabití protivníka. Tuhle možnost si můžeme zkusit třeba na alchymistických stolech, které by měly být dostupné v každém větším městě nebo vesnici.

Tohle je samozřejmě jen jedna ze stovek věcí, co budeme moct vytvořit. Vývojáři tvrdí, že tento díl bude mít nejkomplexnější crafting systém z celé série. To se ovšem přesvědčíme až po vydání.

Ve videu níže najdeme i povedenou tvorbu postavy a vybírání herní třídy, jenž nám BioWare již ukázalo na jejich livestreamu, proběhlým před několika dny. Jak se můžeme sami přesvědčit, vypadá to opravdu dobře a zábavně.

Stejně jako vyrábění různých magických přípravků, nebude chybět ani možnost upravovat brnění a zbraně, které najdeme nebo získáme různě ve světě. Ze sesbíraných nebo vytěžených materiálů si můžeme postavit vlastní build, s kterým potom vyrazíme na procházku do nebezpečného světa Thedasu.

Při troše štěstí narazíme i na vzácné ,,mistrovské” materiály, ze kterých se dají ukovat legendární zbraně.

Snad si i zkušení crafteři najdou ve hře zalíbení. To se dozvíme 18. listopadu, kdy hra vychází na PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama