Nový update do DOOM Eternal přinese super démony
DOOM Eternal Novinka Nový update do DOOM Eternal přinese super démony

Nový update do DOOM Eternal přinese super démony

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vaše smrt nově může znamenat znepříjemnění hry dalším hráčům.

Reklama

Vraždění démonů v DOOM Eternal na vyšší obtížnosti rozhodně není procházkou růžovou zahradou, avšak po připravované květnové aktualizaci se ještě více zatopí pod kotlem, jelikož vývojáři se rozhodli do hry přidat speciální Empowered démony s nimiž to rozhodně nebude žádný med.

Tito nový posilnění démoni vždy vzniknou poté, co zabijí hráče v jeho hře. Poté budou cestovat do seancí jiných hráčů, kde se s nimi jeho posilněné já utká v tuhém boji. Pokud ho následně porazíte, dostanete extra munici, životy a bonusové zkušenostní body.

Tato mechanika trochu připomíná připravované Invasions, tedy možnost jiných lidí se připojit do rozehraného průchodu k někomu jinému a snažit se mu ho trochu znepříjemnit. O ní nicméně autoři pořád mlčí, a tak pořád nevíme, kdy se této funkce dočkáme.

Součástí této nové aktualizace nicméně ještě budou některé úpravy do multiplayerového režimu Battlemode, kdy se zapracuje na systému chránícím proti cheaterům, indikátorech slabého připojení či se přidá více informací o vašem úmrtí.

Singleplayer se může těšit na podrobnější tutoriály k jednotlivým démonům, vertikální sprintování ve vodě a úpravy toxického poškození během plavání.

Přesné datum vydání updatu nebylo prozatím stanoveno.

DOOM Eternal si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama