Nový update do Hunt: Showdown přinesl konzolový cross-play
Hunt 1896 Novinka Nový update do Hunt: Showdown přinesl konzolový cross-play

Nový update do Hunt: Showdown přinesl konzolový cross-play

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tým zelených a modrých společně proti nechutným monstrům.

Reklama

Multiplayerový survival od trochu skomírajícího studia Crytek nazvaný Hunt: Showdown je opravdu povedený kousek, jenž si od nás v recenzi odnesl velice přívětivé hodnocení 8/10.

To ale neznamená, že by tvůrci na hře neměli co vylepšovat. Naopak, prostoru pro zlepšení je rozhodně mnoho. Avšak díkybohu to, že hra má své mouchy, si uvědomují i její tvůrci, přičemž stále pracují na různých opravných updatech a vylepšeních. K těmto aktualizacím se nově řadí i aktuální update s označením 1.3, jenž se toto úterý do hry podíval.

Ten s sebou přináší například možnost hraní map při západu slunce či dvě nové varianty zbraní Martini-Henry IC1 Marksman a Mosin-Nagant M1891 Obrez Drum. K tomu došlo k úpravám obrazovky po smrti (nově uvidíte informace o lovci a jeho vybavení), lehkému předělání lobby, detailnějším profilům vašich spoluhráčů a změně v poškození a trajektorii kulek.

Největší novinkou však pro mnohé z fanoušků je zaintegrování konzolového cross-playe, což znamená, že hráči na PlayStationu 4 a Xboxu One konečně budou moci hrát společně.

PC verze hry se zároveň momentálně nachází ve slevě, kdy si ji můžete do 2. června zakoupit za 21,99 euro (604 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama