Nový update do Microsoft Flight Simulator obohacuje oblast Británie a Irska
Microsoft Flight Simulator Novinka Nový update do Microsoft Flight Simulator obohacuje oblast Británie a Irska

Nový update do Microsoft Flight Simulator obohacuje oblast Británie a Irska

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy Windows PC

Čeká nás přehlídka památek z ptačí perspektivy.

Reklama

Bezplatný update do hry Microsoft Flight Simulator, dostupný od 16. února, přidává několik nových úžasných míst do oblasti Velké Británie a Irska. Součástí aktualizace je také trojice nových aktivit: ikonický let na severních ostrovech a dvě různorodé přistávací výzvy.

World Update III: United Kingdom & Ireland, jak zní celý název nejnovější aktualizace, nabízí 3D fotogrammetrii s vysokým rozlišením pro renomovaná města Birmingham, Bristol, Cambridge, Londýn a Oxford, pět nových pečlivě ručně vyrobených letišť, vizuální a logistická vylepšení dalších 85 letišť v okolí a vylepšené informace o digitální výšce napříč celou Velkou Británií. "Vydejte se do regionu bohatého na tradice, kulturu a dědictví - nemluvě o spravedlivém podílu mýtu a legendy. Od sídla královské rodiny, finanční centra a rušná metropolitní centra až po rozlehlé farmy a vesničky na útesu, nádhera Spojeného království a Irska je plně zobrazena s dramatickými upgrady a vizuálními vylepšeními," uvádí šéf franšízy Jorg Neumann v nejnovějším příspěvku blogu Xbox Wire.

S aktualizací bylo do hry přidáno také několik nových architektonických prvků, a to například britské panské domy, viktoriánské domy, kamenné stavby na venkově, hrady, kostely, či restaurace. Těšit se můžeme také na více než 70 vlastních památek a zajímavých míst, mostů, královských paláců, úchvatných katedrál, ale také známých fotbalových stadionů.

Kromě výše zmíněných vylepšení nová aktualizace rovněž nabídne trojici nových aktivit. Konkrétně se jedná o ikonický let na severních ostrovech, epickou přistávací výzvu na severu shetlandského souostroví a divokou na jihu v bouřlivé obloze nad jihovýchodní Anglií.

Microsoft Flight Simulator je v současnosti k dispozici jako součást knihovny předplatného Xbox Game Pass pro PC, a dále potom na platformách Windows 10 a Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama