Nurse Love Syndrome a Nurse Love Addiction dorazí na Switch
Novinka Nurse Love Syndrome a Nurse Love Addiction dorazí na Switch

Nurse Love Syndrome a Nurse Love Addiction dorazí na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Od 26. prosince si je zahrajeme na Nintendu, v současné době jsou k dispozici pro PS Vitu a PC.

Reklama

Switch romantických vizuálních románů Nurse Love Syndrome a Nurse Love Addiction vyjdou 26. prosince na Nintendo e-shopu díky vydavateli Degica Games. Oba tituly jsou v současné době k dispozici na západě pro PS Vitu a PC.

Nurse Love Syndrome

Nurse Love Syndrome se sice odehrává v Japonsku, ale silně fantastickém, protože zde může obyčejná zdravotní sestra uzdravit ostatní dotykem ruky.

Seznamte se s veselou Kaori Sawai, čerstvou absolventkou školy ošetřovatelek, která nastoupí do nemocnice Yurigahama. Ještě jako dítě prožila zážitek blízký smrti a od té doby měla neodbytnou touhu stát se zdravotní sestrou a díky "rukou, které umí uzdravovat", dokáže zmírnit bolest pacientů pouhým dotykem.

Nurse Love Syndrome je napsaná skutečnými zdravotními sestrami Sakurou Sakurou a Madokou Madokou a je určena pro mladé absolventy zdravotních škol.

Nurse Love Addiction

Hlavní hrdinkou Nurse Love Addiction je Asuka Osachi. Podivná a bezstarostná dívka, která dokončila střední školu a zapisuje se spolu se svou mladší sestrou Nao na Teito Nursing School. Se svými dvěma spolužáky Itsukim a Sakuyou, a také s instruktorkou Kaede, zažijí dívky to, co znamená být dospělým a stát se zdravotní sestrou. Budou se smát a plakat a na vás bude se rozhodnout, jak Asuka a její přátelé stráví na Teito Nursing School celé tři roky.

Zdroj: Dedica Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama