O grafice a detailech Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Black Ops 2 Novinka O grafice a detailech Call of Duty: Black Ops 2

O grafice a detailech Call of Duty: Black Ops 2

Daniel Kremser

Daniel Kremser

35

Black Ops 2 pojede pouze na vylepšeném enginu a nabídne lehčí návrat ke kořenům.

Reklama

Přesto by však měla hra ukázat mnoho nových grafických featur a podle prezidenta studia bude Black Ops 2 vypadat ještě lépe než první díl.

"Nemůžete udělat skvělou a konkurence schopnou hru aniž byste nevylepšili grafiku. Sice nemáme zcela nový engine, ale udělali jsme na použité technologii opravdový kus práce a nové Black Ops bude vypadat k světu.

Mnoho lidí říká, že používáme zastaralou technologii, ale ve skutečnosti je většina kódu zcela nová a navíc je hloupost ukázat zcela novou technologii, která pak nepojede v 60 snímcích za sekundu," řekl prezident Treyarchu Mark Lamia

Kromě Lamiových výroků o grafice hry jsme se dočkali také nových informací o hratelnosti. Červnové číslo OPM se Black Ops 2 rozsáhle věnuje.

Rozsáhlé preview slibuje již výše zmiňovanou vylepšenou grafiku včetně detailních obličejů a textur. Zajímavě však zní především změněný styl vyprávění, který slibuje omezení flashbacků a především hned několik odlišných konců hry. Fandy série pak určitě nadchne i multiplayer vracející se k samým kořenům prvních dílů a slib, že zombie bude ještě více než minule!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama