O lokacích, nepřátelích a třídách v Dragon Age: Inquisition + hromada nových obrázků
Dragon Age: Inquisition Novinka O lokacích, nepřátelích a třídách v Dragon Age: Inquisition + hromada nových obrázků

O lokacích, nepřátelích a třídách v Dragon Age: Inquisition + hromada nových obrázků

Redakce

Redakce

31

Na oficiálních stránkách hry se objevila spousta nových screenshotů. Spatříte na nich celou řadu lokací, postav a nepřátel.

Reklama

Některé screenshoty pochází z posledního gameplay videa, ale najde se mezi nimi spousta nových. Obrázky naleznete níže v novince nebo přímo v galerii.

Bioware také upřesnil základní třídy postav v Inquisition. Budou jimi válečník, mág a gauner. Ty se pak dále rozdělí na tři specializace, šampión, zaklínač a řemeslník. Jedna z vybraných specializací se odemkne, jakmile postava dosáhne potřebné síly. Každé zaměření přinese sadu unikátních dovedností, zbraní, speciálních pohybů a dokonce přizpůsobeného příběhu.

Válečník

Válečník zocelený nespočtem bitev je klíčovou postavou v každém boji. Coby bojovníci v první linii útoku absorbují většinu nepřátelské síly, odvrátí pozornost a poskytnou příležitost zaútočit z dálky ostatním třídám. Přestože některým válečníkům uštědřená povrchová zranění nevadí, mnoho z nich potkáme v těžkém brněném odění.

ŠampiónŠampióni jsou obránci a ochránci. Jsou trénováni v duchu tradicí tak, aby se stali prakticky nezastavitelnými. Užívají svoje brnění a zbraně takovým způsobem, aby udrželi klíčovou pozici na bitevním poli, odrazili veškerý útok a uchránili své spojence.

Mág

Ti, kdož oplývají nadpozemskými silami a současně dovedou odolat šepotu a svádění démonů, jsou více než unikátní. Když pak svou pozornost upřou na boj, mohou být opravdu děsivými oponenty. Mág disponuje ohnivým deštěm, ledovými zdmi nebo schopností léčit své spojence v boji. Většina dovedností nepřátele nejen oslabí, ale rovněž je učiní zranitelnými vůči fyzickému útoku, čímž připraví dokonalou příležitost pro útok ostatních bojovníků ze zálohy.

ZaklínačJen málo mágů v sobě najde dostatek sil a vůle soustředit svou energii na ochranná kouzla během boje s ocelí v ruce. Zaklínači jsou vzácní a o to unikátnější je na ně pohled, když vedou skupinu do řad nepřátel.

Gauner

Gauner je vyzbrojen lukem, dýkami a nespočtem špinavých triků. Jeho hlavním cílem je uštědřit nepříteli zranění systematickými a účinnými výpady. Gauneři často kombinují stealth a svou houževnatost k dosažení výhodné pozice, ať už daleko před první linií boje s lukem v ruce nebo s čepelemi za nic netušícím mágem. Vražedný a vynalézavý gauner může nabourat a odvrátit jinak dobře naplánovaný útok.

ŘemeslníkPracuje s nástroji a mechanismy ve snaze vyrobit a nalíčit smrtelné pasti nebo odvrátit pozornost. Zázraky středověkého inženýrství mění ku svým potřebám, smrt a zkáza. Narazíte-li na řemeslníka na zdánlivě neškodném místě bojiště, hledejte si raději jinou cestu.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama