O Lost Ark je obrovský zájem
Lost Ark Novinka O Lost Ark je obrovský zájem

O Lost Ark je obrovský zájem

David Bernard

David Bernard

11
Platformy Windows PC

Fronty dosahují desetitisíců.

Reklama

V úterý večer se pro majitele founders packů spustily servery nového MMORPG Lost Ark. Od té doby dosahují fronty hodnoty bezmála dvaceti tisíc hráčů, kteří se snaží dostat do Arkasie. Dle databáze Steamu, na kterém Lost Ark vyšel, bylo v jednu chvíli ve hře přítomno 532 476 hráčů. Na Twitchi Lost Ark oslovil přes milion a čtvrt diváků. Amazon Game Studios, které Lost Ark na západě spravuje, sice postupně navyšuje kapacity serverů, ale je jasné, že se nejedná o dlouhodobě udržitelné řešení.

O Lost Ark je obrovský zájem

Musím podotknout, že hra vyšla pouze pro ty, kteří si zakoupili některý z balíčků s třídenním headstartem. Pro všechny ostatní vyjde Lost Ark v pátek 11.2. v 18:00 našeho času. Příliv nových hráčů serverům zcela jistě nepomůže a očekávám velké problémy. Níže se můžete podívat na téměř dvacetiminutový trailer, který si pro hráče připravil samotný Game Director. V něm se o Lost Ark dozvíte vše potřebné pro začátek vašeho dobrodružství.

Včera se navíc objevil bug, který duplikuje founders packy a hráči tak mohou obdržet násobky bonusových měn a předmětů (aktuálně by prý k problému již docházet nemělo, ale nikdo neví, zda hráčům, kteří se díky tomuto bugu obohatili, budou nabyté výhody odebrány). To považuji za velké fiasko a Amazon opět předvádí podobné chyby jako v případě New World. Doufám, že situaci brzy vyřeší. Pokud se tak nestane, někteří hráči budou stavěni do velmi výhodné pozice oproti ostatním. Samotná hra je nicméně naprosto skvělá a v redakci ji již pilně testujeme, abychom vám mohli přinést recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama