Oblíbení skladatelé se vrací v Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Oblíbení skladatelé se vrací v Assassin's Creed Valhalla

Oblíbení skladatelé se vrací v Assassin's Creed Valhalla

Johny

Johny

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ubisoft odhalil skladatele soundtracku pro pokračování legendární série.

Reklama

Novinek o nedávno oznámeném Assassin's Creed Valhalla přibývá a přibývá. Marketing hry je v plném proudu, a tak nás Ubisoft zásobuje informacemi o hře, o DLC a nadělil i nějaké to video. V té dnešní novince Ubisoft odhalil tři hlavní skladatele, kteří se postarají o soundtrack hry.

Vrací se dánská legenda, která se podílela na úžasném soundtracku pro Assassin's Creed II a Brotherhood. Umělec stojící za vytvořením ikonické skladby "Ezio's Family", kterou lze zaslechnout v upravené verzi snad v každém díle Assassin's Creed. Jesper Kyd se bude podílet na soundtracku pro hru Assassin's Creed Valhalla.

Pokud se vám líbil soundtrack v Assassin's Creed: Origins, tak vás může potěšit, že Jesper Kyd bude spolupracovat s hudební umělkyní Sarah Schachner. Ta se v blízké době podílela také na hudebním podkresu pro hry Call of Duty: Modern Warfare (2019) a Anthem. V sérii Assassin's Creed jsme ale její tvorbu mohli zaslechnout už i v Assassin's Creed: Unity, kde se podílela na soundtracku společně s Chrisem Tiltonem a Ryanem Amonem.

Tím třetím do party je nejvikinštější viking, jakého dnes můžete najít. Na pódiu vystupuje pod jménem Kvitrafn, ale jeho skutečné jméno je Einar Selvik. Tento norský skladatel tvoří severskou hudbu již 25 let. Jeho tvorbu jste mohli zaslechnout v seriálu Vikingové na kanále History Channel, ve kterém si i zahrál menší roli. Pokud jste fanoušci League of Legends, nedávno byl aktualizován šampión Volibear, v jehož videu zazněla skladba vytvořena Einarem. Na sérii Assassin's Creed samozřejmě pracuje poprvé, ale vzhledem k jeho hudbě a zasazení Assassin's Creed Valhalla není se čeho obávat. Dokonale se k sobě hodí.

Assassin’s Creed Valhalla vyjde letos někdy mezi říjnem a prosincem na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, na počítače (Uplay a Epic Games) a na Stadii. Hru ve verzi pro aktuální generaci konzolí si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama