Obrázky ze hry God Eater 3 v HD kvalitě
God Eater 3 Novinka Obrázky ze hry God Eater 3 v HD kvalitě

Obrázky ze hry God Eater 3 v HD kvalitě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus další střípky informací z Weekly Famitsu.

Reklama

Před několika dny jste se mohli seznámit s prvními obrázky z chystaného pokračování série God Eater. Tyto, a několik dalších, nově uvolnila prostřednictvím svých facebookovských stránek společnost Bandai Namco ve vysoké kvalitě, ale než vám je nabídneme, řekneme si o God Eater 3 pár novinek.

V posledním čísle časopisu Weekly Famitsu totiž vyšel rozhovor s generálním producentem značky God Eater Yuusuke Tomizawou, hlavním režisérem hry Hiro Yoshimurou a producentem God Eater 3 Yuyou Tomiyamou.

Všichni tři se nejprve omluvili za tříleté čekání nového dílu od vydání hry God Eater 2: Rage Burst a pokračovali důvodem tohoto odkladu. Po vývoji God Eater 2: Rage Burst totiž výrazně přehodnotili to, co lidi k sérii God Eater přitahuje a co v ní hledají hráči. Když se podívali na zpětnou vazbu hráčů zjistili, že vlastně očekávají něco výrazně odlišného než to, co současný God Eater nabízí.

V souvislosti s tím přehodnotili dosavadní vývoj série, zkoumali nynější potenciál trhu, a to včetně zámořské expanze. V zámoří byly totiž jak God Eater 2: Rage Burst, tak i God Eater: Resurrection hodnoceny velmi dobře. Do třetího God Eateru by se tak měl vrátit stejný pocit, jaký známe z jedničky. Dobrý pocit z rychlého boje s nepřáteli.

God Eater 3 se bude odehrávat v době po událostech z God Eatera 2: Rage Burst v oblasti okolo centrály Fenrir. Ovšem ústředí Fenrir už nebude takové, jak jsme jej znali, protože došlo k jejímu kolapsu. Také se změní světový pohled na tyto boje a na pozici God Eaterů ve světě.

A teď něco k vývoji. Titul bude primárně určen na konzole. Vyvíjí se ale na počítači a až pak bude hra přesunuta na konzole. Nikdo z tázaných ale neprozradil, na které konzole ve finále hra vyjde.

Jelikož v současné době hrají prim multiplayerové hry, je i God Eater 3 vyvíjen jako multiplayer. Na přímý dotaz ohledně počtu hráčů bylo odpovězeno, že půjde velmi pravděpodobně o hraní ve více lidech než ve čtyřech. Došlo k celkovému přepracování lokalit a oblasti pro boj mají být doposud největšími, co kdy série God Eater nabídla.

Ve hře God Eater 3 narazíte také na jiné nepřátele, než jsou Aragami. Budou mít jiné vlastnosti a schopnosti a tito nepřátelé dokážou hráče kompletně pohltit. V takovém případě vstoupíte do posíleného stavu, takže budete moci přežít i velmi krizovou situaci.

Dosud se ve hrách objevovali pouze bohové a lidstvo, ale toto rozdělení už není úplně jednoznačné.

Kromě duálního ovládání Gods Arcs se objeví také úplně nové, s odlišným systémem ovládání.

To ale není vše. God Eater 3 doprovodí smartphone RPG God Eater: Resonant Ops (předregistrovat se můžete již dnes na oficiálních stránkách hry). To se odehrává v období mezi druhým a třetím dílem série, ale to neznamená, že nebudete schopni pochopit trojku, aniž byste jej hráli.

Vývoj je v současné době zhruba na 30 procentech a vy se už níže můžete podívat na galerii screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama