Obsah dnešní aktualizace PlayStation firmware
Článek Obsah dnešní aktualizace PlayStation firmware

Obsah dnešní aktualizace PlayStation firmware

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Upravuje některé funkce a přináší také nové avatary, včetně Bloodborne.

Reklama

Informace o nejnovější aktualizaci pro PlayStation 4 přinesl Sid Shuman, Senior Director pro PlayStation, skrze oficiální PlayStation blog. Aktualizace přináší změny ve funkcích Party a Messages, ale také nové avatary a aktualizovanou rodičovskou kontrolu.

Nová aktualizace více propojuje funkce Party a Messages. Obě funkce budou nyní používat stejné skupiny hráčů pro hovory v Party a chatování. Nyní tedy můžete zahájit chat v Party nebo poslat zprávu skupině, se kterou jste dříve chatovali v systému PlayStationu 4, stejně jako při spuštění systému PlayStationu 5.

A rozroste se i kolekce přednastavených avatarů. Hráči se můžou těšit na nové avatary ze svých oblíbených her, jako je například Bloodborne, Journey, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us Part II, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End.

Za účelem zjednodušení funkce rodičovské kontroly byly sloučeny funkce „Komunikace s jinými hráči“ a „Prohlížení obsahu vytvořeného jinými hráči“ do jednoho nastavení. Nově se tak funkce jmenuje „Komunikace a obsah vytvářený uživateli“ a obsahuje obě výše zmíněné oblasti komunikace. Dítě potom může poslat žádost některému ze svých rodičů s žádostí o použití daných komunikačních funkcí v konkrétních hrách. Rodič poté obdrží žádost na svůj e-mail a sám se rozhodne, zdali u dané hry udělá vyjímku, nebo nikoliv.

Poslední důležitou informací je aktualizace aplikace Remote Play pro mobilní zařízení a PC. Tato aplikace, která se původně jmenovala PS4 Remote Play, se nově jmenuje PS Remote Play. Rovněž byla přidána možnost připojení k PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama