Dark Souls Novinka Obsáhlý mód Dark Souls: Nightfall má finální datum vydání

Obsáhlý mód Dark Souls: Nightfall má finální datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Nalaďte se fanouškovským sequelem Dark Souls se na blížící se Elden Ring.

Reklama

Obsáhlá modifikace do Dark Souls je konečně blíž k vydání. Pod názvem Dark Souls: Nightfall se mód dočkal traileru, který odhaluje přesné datum vydání. Po mnoha měsících vývoje je Nightfall jen několik týdnů před finálním vypuštěním do světa.

Tým pracující na modifikaci Nightfall má za sebou působivou historii. Několik členů týmu již dříve pracovalo na jiných významných modifikacích, vedoucí projektu, Grimrukh, již dříve vytvořil Daughters of Ash a Roguelike Souls. Obzvláště působivý je zmíněný mód Daughters of Ash, který přidal zcela nové nepřátele a bossy. O Nightfallu zatím tvůrci mlčí a příliš toho nevíme.

Ve videu níže se můžete podívat na prvních 18 minut gameplaye.

S jistotou však můžeme říct, že půjde o pokračování příběhu prvního dílu. Výrazné změny se pak dočká hratelnost, která by v Nightfall měla být mnohem rychlejší. K tomu poslouží hlavně dash, díky kterému se hráči budou moct svižně vyhýbat nepřátelům a částečně i k překonávat různé překážky.

Grimrukh o módu na svých stránkách píše následující:

„Je to v podstatě úplně nová souls hra vytvořená s využitím enginu a assetů Dark Souls. Souboje budou probíhat v rychlejším tempu, proti směsici známých i neznámých nepřátel, se zcela novými NPC a vedlejšími úkoly. Nightfall si také bere mnoho podnětů z designu Majora's Mask, jedné z mých nejoblíbenějších her."

Dark Souls: Nightfall budou moct správně spustit pouze majitelé Dark Souls: Remastered. Datum vydání je stanoveno na 21. ledna příštího roku. Tedy přibližně měsíc před vydáním očekávané Elden Ring.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama