Observer se ve vylepšené verzi chystá na next-gen
Observer Novinka Observer se ve vylepšené verzi chystá na next-gen

Observer se ve vylepšené verzi chystá na next-gen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Cyberpunkovou depresi si užijeme i na nových konzolích.

Reklama

Observer je hororový kousek odehrávající se v dystopické budoucnosti, jenž pochází od tvůrců poměrně povedené série Layers of Fear a při své vydání v roce 2017 se těšil velice přívětivé kritické i hráčské odezvě. I na našich stránkách se mu poměrně zadařilo, kdy si v naší recenzi odnesl krásných 8/10, příčemž jsme především chválili velice podařenou atmosféru, originální hádanky a samozřejmě příběh, jenž překvapil nejednoho fanouška cyberpunkového subžánru.

Každopádně pokud jste zatím tento titul nehráli, tak v blízké budoucnosti budete mít výtečnou příležitost to napravit, jelikož autoři oznámili vylepšenou verzi hry, nazvanou Observer System Redux.

Ta kromě znatelně upgradované grafické stránky bude obsahovat i některé nové příběhové elementy, díky čemuž se na ní mohou těšit i hráči, kteří hru hráli již v její původní verzi.

Jak již naznačuje pojmenování ukázky, tato vylepšená verze míří na next-gen konzole, a ačkoliv přesné platformy ještě nebyly ohlášeny, tak se určitě dá čekat, že je tím hlavně myšlen PlayStation 5 a Xbox Series X (plus se pravděpodobně dočká i PC), čemuž nahrává i datum vydání, které je stanoveno na poslední kvartál tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama