Obsidian pracuje na třetí zatím neoznámené hře
Novinka Obsidian pracuje na třetí zatím neoznámené hře

Obsidian pracuje na třetí zatím neoznámené hře

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci doufají ve Fallout New Vegas 2.

Reklama

Americké studio Obsidian Entertainment v současnosti s jistotou pracuje na dvou již oznámených titulech. Konkrétně jde o RPG Avowed, které by mělo vyjít ještě v průběhu letošního roku. Druhým rozpracovaným projektem je druhý díl značky The Outer Worlds 2, který zatím nedostal ani orientační datum vydání. 

Aktualizovaný profil vývojáře Daniela Cabuca, který v Obsidianu pracuje jako umělecký ředitel, ale odhalil, že studio připravuje také třetí dosud neoznámený titul. Žádné další podrobnosti bohužel v tuto chvíli neznáme. Fanoušci v diskuzích na sociálních sítích nejčastěji zmiňují Fallout New Vegas 2, který by navázal na známý spin-off této značky z roku 2010 právě od Obsidianu.

V tomto případě se však zatím jedná pouze o zbožné přání hráčů. Z dalších možností je zmiňována úplně nová značka nebo pokračování povedené hry Grounded. Právě nějaký projekt menšího rozsahu se v tuto chvíli její jako pravděpodobnější varianta. Vzhledem k nadcházejícím dvěma projektům navíc o aktuálně spekulované třetí hře zřejmě ještě nějaký čas z oficiálních zdrojů neuslyšíme.

Obsidian pracuje na třetí zatím neoznámené hře
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama