Splatoon 3 Novinka Očekávaná multiplayerová akce Splatoon 3 je konečně venku

Očekávaná multiplayerová akce Splatoon 3 je konečně venku

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Pokropte všechny hektolitry barvy.

Reklama

Další díl výborné série Splatoon, kde o barvy nikdy není nouze je tu. Splatoon 3 sází tentokrát na tři herní režimy, jež si můžete při hraní této multiplayerové akce pustit. V rámci Salmon Run se spolu se třemi dalšími hráči dáte do odrážení invaze Salmonidů, jež budete muset za pomoci barev a především týmové spolupráce zastavit. Pokud vás kooperace moc nebaví a souboje s AI vyloženě nudí, je zde alternativa v podobě Turf War, kde se střetnete v barvení s nepřátelským týmem. Do bitev můžete vyrazit s pestrou škálou zbraní, jež je složena jak ze starých, tak i nových kousků.

Krom multiplayerových režimů je tu přítomno také příběhové tažení. Ano, čtete správně. Na své si přijdou také fandové hry pro jednoho hráče, v níž se vám dostane do rukou Agent 3, jehož cílem je zastavení zlých Oktariánů. Kampaň před vás má představit řadu náročných výzev a ve výsledku bude představovat jednu z cest, jak se připravit na protivníky ve hře pro více hráčů.

Splatoon 3 dorazilo dnes na Nintendo Switch, čímž odstartovalo ve hře první sezónu plnou kosmetických úprav, jež si je možné otevřít. Z dlouhodobého hlediska jsou plánovaný aktualizace a velká DLC, takže je nač se těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama