Očekávané RPG Dragon's Dogma 2 obdrželo bezplatný editor postavy
Dragon's Dogma Novinka Očekávané RPG Dragon's Dogma 2 obdrželo bezplatný editor postavy

Očekávané RPG Dragon's Dogma 2 obdrželo bezplatný editor postavy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vytvořte si již nyní zdarma svou postavu.

Reklama

Blížící se RPG Dragon’s Dogma 2, které se dle naší čtenářské ankety stalo vůbec nejočekávanější hrou měsíce března, obdrželo ještě před vydáním bezplatný editor. Vývojáři z Capcomu tímto dávají hráčům na PC i konzolích ještě před samotným vydáním možnost si v opravdu propracovaném editoru vytvořit vlastní postavu. Váš charakter si následně budete moci přenést do plné verze. Pro vyzkoušení stačí na Steamu nebo oficiálním PlayStation a Xbox Storu vyhledat a stáhnout položku Dragon's Dogma 2 Character Creator & Storage.

V rámci včerejší prezentace zároveň autoři zveřejnili nové záběry z hraní a prozradili několik detailů. Záznam 9 minut dlouhého přenosu můžete společně s dalšími gameplay materiály zhlédnout níže. Na hru se zatím od novinářů, kteří si pokračování série Dragon's Dogma již mohli vyzkoušet, snáší chvála. Někteří dokonce mluví o prvním vážném kandidátovi na hru roku.

Rozporuplné reakce se v současnosti točí pouze kolem technické stránky a frameratu na konzolích. Hra dle posledních ohlasů běží s odemčeným snímkováním zhruba na 30 FPS, přičemž nenabízí žádnou volbu z pohledu zobrazovacích režimů. Pokud si tedy budete chtít titul užít ve vyšším frameratu, tak vám zřejmě nezbude nic jiného, než sáhnout po PC verzi. Dragon's Dogma 2 vychází 22. března na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama