Commandos Novinka Očekávaný nový díl série Commandos se připomíná novou ukázkou

Očekávaný nový díl série Commandos se připomíná novou ukázkou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Půjde o prequel, který hráče zavede do různých koutů světa.

Reklama

V říjnu loňského roku se fanoušci série Commandos dočkali oznámení vytouženého nového dílu s podtitulem Origins. Nyní německé vydavatelství Kalypso Media, které práva na značku vlastní, připomíná očekávané pokračování novou ukázkou. Lehce přes minutu dlouhý trailer se zaměřuje především na ukázku prostředí a jednotlivých map, kam se hráči v kůži členů speciální jednotky vypraví.

Jelikož Commandos: Origins zůstává z pohledu zasazení po vzoru svých předchůdců věrné období druhé světové války, tak nepřekvapí důraz na německou armádou okupovanou Evropu, Skandinávii a severní Afriku. Vývojáři už dříve prozradili, že bude nový díl na poli příběhu a zasazení v rámci celé série fungovat jako prequel. Tradiční kampaň má jako bonus doplnit offline i online kooperace pro dva hráče.

Vývojáři ze studia Claymore Game dále slibují zachování pro značku typického důrazu na stealth a diverzní akce daleko za nepřátelskou linií. Commandos: Origins vyjde v průběhu letošního roku na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Už v den vydání hra zamíří také do Game Passu.

Očekávaný nový díl série Commandos se připomíná novou ukázkou
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama