System Shock Novinka Oceňovaný remake System Shocku je k dispozici na konzolích

Oceňovaný remake System Shocku je k dispozici na konzolích

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Předělávka kultovní akce zamířila na další platformy.

Reklama

Studio Nightdive vydalo v květnu loňského roku dlouhou dobu připravovaný remake prvního System Shocku, na jehož vývoj přispěli hráči pomocí crowdfundingu na platformě Kickstarter. Hru ocenili především pamětníci originálu z roku 1994. Noví hráči se museli popasovat s vyšší obtížností, která zůstala poplatná době vzniku původní hry. Na Steamu se ale navzdory tomu může titul pochlubit výborným hodnocením 91 %.

Až dosud byl remake System Shocku k dispozici pouze na PC, což se však nyní mění. Vývojáři totiž hru po ročním čekání přinesli také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, kde je aktuálně k dispozici za 40 eur. Výše v náhledu se můžete podívat na nově zveřejněný launch trailer. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi PC verze, ve které si System Shock Remake odnesl známku 8/10 a následující verdikt:

„Pamětníci si bez váhání mohou k hodnocení bod přidat, tahle reinkarnace jejich milované hry jim nabídne přesně to, po čem toužili. Pro nové hráče by mohl být nelítostný klasický design poněkud krutý, ale skvěle modernizovaná atmosférická výprava i parádní strhující akce to všem s dostatkem trpělivosti více než vynahradí.“

Oceňovaný remake System Shocku je k dispozici na konzolích
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama