Shadow Warrior 3 Novinka Ochutnávka ze Shadow Warrior 3

Ochutnávka ze Shadow Warrior 3

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Lo Wang se opět vrací ve vší parádě.

Reklama

Devolver Direct bude streamovaná akce, během níž se dočkáme odhalení nových her od tohoto videoherního vydavatelství, které je známé především pro menší tituly a jejich E3 "konference".

Od oznámení tohoto eventu se pak spekuluje, co by se zde mohlo objevit za tituly, kdy samozřejmě řada přišla i na akční střílečku Shadow Warrior, respektive na její třetí díl (přesněji třetí od rebootování série v roce 2013).

Existence tohoto titulu se nyní potvrdila, jelikož samotný vydavatel vypustil nový teaser trailer (nechybí samotřejmě ani typický humor), jenž potvrdil existenci hry a taktéž její objevení na jmenované akci, na které se dočkáme ukázky hratelnosti.

Toto pokračování by posléze mělo v sobě kombinovat ty nejlepší prvky ze svých předchůdců, kdy ovšem vše posune na další úroveň, přičemž se můžeme těšit na skvělou kombinaci rychlého střílení, boje na blízko a akčního volného pohybu.

Příběh se bude točit opět kolem Lo Wanga, který se musí pokusit znovu chytit pradávného draka, kterého vypustil z věčného vězení.

Vydání je následně mířeno na rok 2021. Platformy se prozatím ještě neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama