Od 30. června můžete vyzkoušet demo Monster Hunter Generations
Monster Hunter Generations Novinka Od 30. června můžete vyzkoušet demo Monster Hunter Generations

Od 30. června můžete vyzkoušet demo Monster Hunter Generations

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nebo si jej můžete zkusit hned, pokud vám není líto trochy peněz.

Reklama

Na letošním E3 oznámil Capcom že hodlá 30. června vydat pro 3DS prostřednictvím Nintendo eShopu stahovatelnou demoverzi hry Monster Hunter Generations. Vybraní zájemci by již teď měli prostřednictvím e-mailu získat kód na dřívější přístup k demu, ale takovýchto šťastlivců bude asi minimum a tak pokud nechcete čekat, můžete si včasný přístup k demu zajistit za peníze prostřednictvím akce Humble Bundle E3 2016 Digital Ticket.

Demo vám nabídne na stříbrném podnosu tři monstra různé úrovně obtížnosti a lokální i online multiplayer až pro čtyři hráče. Hráči se tak mohou vrhnout třeba nejdříve na monstrum Great Maccao, pak se pokusit čelit novému sovímu monstru Malfestio a nakonec si otestovat své dovednosti proti oblíbenému Nargacugovi.

Capcom si také připravil nový trailer s monstry kategorie Deviant. Tyto příšery tvůrci popisují jako monstra, které přežily předchozí setkání s lovci, zmutovaly a prošly dalším vývojem. Jsou teď pro hráče větší hrozbou a mají ještě hrůzostrašnější vzhled než předtím. Jejich chování je silně nepředvídatelné a nemůžete od nich čekat standardní schopnosti. Mezi ně patří třeba Dreadking Rathalos nebo Thunderlord Zinogre.

Monster Hunter Generations má pro 3DS vyjít v Severní Americe a v Evropě 15. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama