Od léta bude Sonicomi: Communication with Sonico pro PC v angličtině
Novinka Od léta bude Sonicomi: Communication with Sonico pro PC v angličtině

Od léta bude Sonicomi: Communication with Sonico pro PC v angličtině

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

17

PC verze navíc obsahuje animace ve vysoké kvalitě z PlayStation 3 verze hry.

Reklama

Super Sonico už v dnešní době není pouze maskot firmy Nitroplus, ale také oblíbenou předlohou cosplayerek. Je ale také hlavní postavou několika videoher, z nichž jednu se rozhodl vydat Jast USA lokalizovanou také na západě. Jde o hru Sonicomi: Communication with Sonico ve verzi pro PC, která vyjde v létě 2016. Jestli se bude prodávat pouze v Severní Americe, nebo jestli dorazí také do Evropy, prozatím nevíme.

PC verze ale bude obsahovat animace ve vysoké kvalitě, převzaté ze hry Motto! Sonicomi, vydané v Japonsku 20. března 2014 pro PlayStation 3. V současné době je k dispozici v podobě předobjednávky na J-List ve dvou verzích. Limitovaná edice je k dispozici za 49,50 dolarů a sběratelka za 140 dolarů.

Pokud přeci jen Super Sonico neznáte, jde o veselou, pracovitou studentku a amatérského hudebníka, která je úspěšná jako modelka. Ve hře budete jako její osobní fotograf zodpovědní za image Sonica a přitom splnit vhodně potřeby vašich klientů tak, aby se slučovaly s vizí budoucnosti samotné Sonico. Zároveň musí být roztomilá a sexy a je jen na vás, jaké kostýmy ji v tom pomůžou. Musíte ale myslet na to, že to ovlivní směr, kterým se bude jako modelka ubírat.

Sonico má velký potenciál stát se mezinárodní hvězdou. A vaše práce je poskytnout ji rady a podporu. V závislosti na vašich rozhodnutích se dočkáte jednoho z 18 velmi odlišných zakončení. Dokonce se do vás může i zamilovat.

Kromě rozhovoru se Sonico budete mít také příležitost k přímé interakci dotykem nebo pohledem na různé části jejího těla. Musíte být ale opatrní, protože ne vždy se vaše snahy setkají s pochopením. Dalším důležitým aspektem hry je focení. Na vás bude záležet výběr místa, oblečení a také se budete muset nějak dostat na focení. Během těchto částí se hra přepne do FPS režimu a vy se budete snažit “vyfotit” barevné prstence než vám zmizí. Musíte také se Sonico spravovat a zlepšovat ji náladu dobře načasovaným škádlením. Čím větší bude její nadšení, tím odvážnější budou její pózy. Ale pokud to přeženete, může se unavit a upadnout do mdlob.

Součástí limitované edice hry bude stojící kvalitní postavička Super Sonic, plus sběratelské karty s artworky ze hry a také Steam klíč. Sběratelská edice nabízí stejný obsah jako limitka, ale navíc zde najdete podložku pod myš ve tvaru Super Sonico, s plastickým vyobrazením její postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama