Od zítřka vychází nový GRID
GRID Novinka Od zítřka vychází nový GRID

Od zítřka vychází nový GRID

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nástupce slavné TOCA série na startovním roštu.

Reklama

Již od zítřka startuje nový GRID, jakožto silniční automobilové závody, jež navazují na odkaz slavné řady závodních her TOCA. První TOCA – Touring Car Championship vyšla již v roce 1997 na PlayStation a PC (více o ní zde). Z TOCy se později stala značka Race Driver a z ní pak současná série GRID. Nový GRID je tak již dvanáctou hrou v celé sérii a čtvrtým titulem v poslední řadě GRID.

Nový GRID vychází po pěti letech od posledního dějství GRID Autosport jako třetí a poslední produkt tohoto roku od Codemasters (po DIRT Rally 2.0 a F1 2019). Novinka je postavena na stejném enginu EGO 3.0 jako dva zmínění bratříčci a vychází na platformy PC, PS4 a X1. Později do konce roku má svoji verzi dostat i platforma Google Stadia.

 

Od zítřka vychází nový GRID

 

A jak je v poslední době zvykem, od zítřka si zahrají exkluzivně majitelé dražších edic, jakožto tyto edice jdou také do prodeje. Na základní a levnější variantu si musíte počkat ještě o 3 dny déle do 11. října 2019. Základní PC verze stojí na Xzone v krabičce 1199,-, zatímco v digitálce o stovku dráž. Přímo na Steamu základní edici pořídíte za 54,99 EUR (cca 1420,-).

Konzolovky v krabičkách začínají na drobně nižší cenové hladině 1599,- (ultimátní edice, s nimiž si od zítřka zahrajete, jsou vždy o 500,- dražší), pokud zvolíte nákup na PlayStation Store a Microsoft Store, připlatíte si 2, resp. na Xboxu One dokonce 4 stovky za základní edici.

Na Xzone ke všem fyzickým variantám hry dostanete zdarma originální plakát a klíčenku s autíčkem (do vyprodání):

 

Od zítřka vychází nový GRID

 

A také herní bonus v podobě vozu Aston Martin Vantage GT4 v karbonovém laku + dočasné navýšení přídělu kreditů za odjeté závody:

 

Od zítřka vychází nový GRID

 

Ultimátní edice se pyšní navíc celkem 90 bonusovými podniky do kariéry, 12 dalšími automobily a 15 bonusovými laky vozů + to přednostní hraní od zítřka:

 

Od zítřka vychází nový GRID

 

A nakonec malé lákadlo v podobě čerstvého ofiko traileru ku příležitosti vydání hry:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Lv9lm4K9Sek[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama