Odbojáři z Through the Darkest of Times
Novinka Odbojáři z Through the Darkest of Times

Odbojáři z Through the Darkest of Times

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Apple Mac

Přežijete v temnu nacistického Německa jako člen odbojové skupiny?

Reklama

Rok 1933, Berlín, Německo. Adolf Hitler se právě stává německým kancléřem a za krátkou dobu i německým vůdcem s neomezenými pravomocemi. Rozjíždí se nacistický teror. Jako jeden z těch nebojácnějších občanů Německa se stanete velitelem malé podzemní odbojové organizace složené z utlačovaných skupin lidí: židů, katolíků, komunistů či vlastenců. Through the Darkest of Times se hraje na kola, kdy jedno kolo je jeden týden ve hře a titul obsahuje kvarteto kapitol od roku 1933 do konce války v roce 1945: Seizure of Power (1933), Peak (1936), War (1940/1941) a Collapse (1944/1945).

 

Odbojáři z Through the Darkest of Times

 

Through the Darkest of Times je historická strategie čerpající z temných dějin nacistické Třetí říše, v níž jako velitel odboje budete za neustálého nebezpečí odhalení roznášet protivládní letáky, malovat protiválečné plakáty, provádět sabotáže, získávat tajné informace o vojenské mašinérii a rekrutovat nové odbojáře ve čtyřech kapitolách kampaně. Hra je zasazením a dobou podobná českému výukovému titulu Atentat 1942.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=cYe2rsAUqDw&feature=emb_logo[/embed]

 

Through the Darkest of Times vytvořilo šestičlenné berlínské studio Paintbucket Games, jež založili dva vývojáři a velcí kamarádi, kteří spolu dlouhá léta pracovali na mnohých velkých herních značkách, jako jsou Spec Ops: The Line, Dead Island 2, Dreadnought, Drakensang či Desperados 2. Tvůrci touto hrou chtějí vzdát hold chrabrým mužům a ženám z domácího odboje, o kterých se obecně moc nepíše a neví. Hru za 14,99 EUR (cca 380,-) koupíte na Steamu či GOGu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama