Oddworld: Soulstorm míří na Xbox, The Medium zase na PS5
Oddworld: Soulstorm Novinka Oddworld: Soulstorm míří na Xbox, The Medium zase na PS5

Oddworld: Soulstorm míří na Xbox, The Medium zase na PS5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Obě hry údajně ztrácí dosavadní status exkluzivity.

Reklama

Hry Oddworld: Soulstorm a The Medium si pravděpodobně brzy zahrají i další hráči. Zatímco hra The Medium byla, co se týče konzolového světa, dosavadní exkluzivitou pro Xbox Series X|S, hra Oddworld: Soulstorm byla zase exkluzivitou pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Obě hry potom mimo jiné vyšly i na PC. To se má pravděpodobně brzy změnit, neboť se údajně blíží vydaní obou her i na ostatní platformy.

Vyplývá to z hodnocení organizace Entertainment Software Rating Board. Jako první tato organizace uvedla hodnocení psychologického hororu The Medium pro PlayStation 5. O den později přidali také hodnocení Oddworld: Soulstorm pro konzole Xbox One a Xbox Series X|S.

The Medium pochází z dílny polského vývojářského studia Bloober Team a vyšlo koncem ledna letošního roku. Hra vyšla na PC a nové Xbox konzole. Hlavním rysem The Medium je vykreslování dvou realit najednou, tudíž hra nemohla vyjít na starší konzole Xbox One. The Medium v naší recenzi získalo sedmičku jako výslednou známku.

Oddworld: Soulstorm od studia Oddworld Inhabitants debutovalo začátkem dubna letošního roku. Jedná se o sequel ke hře Oddworld: New 'n' Tasty! z roku 2014, ale také o reimaginaci hry Oddworld: Abe's Exoddus z roku 1998. V naší recenzi si Oddworld Soulstorm vysloužil úctyhodnou sedmičku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama