The Day Before Novinka Odhalen ambiciózní MMO survival The Day Before

Odhalen ambiciózní MMO survival The Day Before

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Připomíná kombinaci The Last of Us a The Division.

Reklama

Zajímalo vás někdy, co by vzniklo, kdyby někdo spojil The Last of Us a The Division? Ne? No nás asi taky ne, avšak nově odhalený titul od vývojářů z Fntastic tuto kombinaci poněkud připomíná.

Tento jejich projekt se jmenuje The Day Before, přičemž se jedná o MMO survival v otevřeném světě, v němž je Amerika zaplavena infikovanými a zbytek přeživších se navzájem zabíjí kvůli jídlu, zbraním a vozidlům.

Vy se posléze v tomto světě probouzíte, avšak nic si nepamatujete, tudíž se musíte vydat hledat odpovědi a zdroje, abyste přežili.

Proto musíte prohledávat opuštěná auta, domy a mrakodrapy, v nichž se mohou skrývat cenné suroviny. Zároveň se zde ale mohou skrývat i právě infikovaní, kteří lační po vašem mase. Ty však ale nebudou jedinou hrozbou. Tou další budou i ostatní hráči, kteří se k vám samozřejmě mohou přidat, ale daleko spíše budou toužit po vašem vybavení, tedy na vás na první dobrou vytasí zbraň.

Nicméně nebojte, i v takovémto světě se nachází bezpečná přístaviště, a to v podobě speciálních kolonií, kde je možno obchodovat i komunikovat.

Kromě tohoto popisu, ukázky (v náhledu) a několika obrázků však o hře nic nevíme, tudíž se budeme muset nechat překvapit, jaká nakonec bude.

Datum vydání hry také ještě není ani přibližně určeno, stejně jako platformy, kdy zatím jistý je pouze PC.

Titul můžete sledovat na oficiálním Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Navštívit ale můžete i oficiální stránky, případně stránku na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama