Odhalena Doom Bone Vodka
DOOM Novinka Odhalena Doom Bone Vodka

Odhalena Doom Bone Vodka

Jan Tomanek

Jan Tomanek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Démonický nápoj pro odvážné fanoušky.

Reklama

 

Někdo si ke své oblíbené hře koupí artbook, nebo postavičku svého oblíbeného hrdiny. Ale Bethesda na to šla trochu jinak a nabízí nám jiný produkt. Na Twitteru Britské pobočky se objevil příspěvek, ve kterém můžeme vidět vodku, která má název DOOM Bone Vodka. V překladu tedy něco jako DOOM Vodka od kosti.

Není to však poprvé co nám Bethesda jako suvenýr nabízí alkohol. Není to tomu tak dávno, kdy jsme měli možnost si zakoupit černý Rum stylizovaný do lahve od Nuka koly. Šlo o velký průšvih. Obal byl z levného plastu, který skrýval běžnou skleněnou láhev. Navíc cena byla přestřelená a chuť podle některých odborníku až příšerná. Snaží se snad Bethesda napravit svoji pošramocenou reputaci coby dodavatele alkoholu? Pojďme se podívat, jak na to jde tentokrát.

Při výrobě se opravdu používají kosti. Bohužel se však nejedná o kosti démonů, nýbrž o kosti prasečí. Konkrétně od řezníků z velmi populárního řetězce zvaného The Ginger Pig. Likérka Rebel Distillers, která za zrodem této netradiční Vodky stojí se dušuje, že se vyrábí z těch nejlepších surovin. Ředitel firmy Matt McGivern pak praví, že nejlépe se pije ledově vychlazená. Z informací na lahvi lze vyčíst, že Vodka má 44% alkoholu a jedná se o 0,7l láhev.

Ty, které tento nápoj zaujal, by však neměli váhat. Jedná se totiž o limitovanou edici, která je dostupná k před objednání pouze ve Velké Británii, Evropě a Austrálii. Není známo, zda-li bude dostupná i v jiných zemích, ale na oficiálních stránkách se můžete přihlásit pro informace, kdyby se tato situace změnila. Cena je stanovená na 45 liber. Finální cena i s dovozem se však vyšplhá až na nějaký 62 liber. Což je v přepočtu skoro 1 800 Kč. Nejedná se tak o levnou záležitost.

Ovšem osobně si nemyslím, že je to produkt, který by se měl konzumovat. Měl by spíš zaujmout hrdé místo mezi svými kolegy, jako jsou například již zmíněné figurky, nebo artbooky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama