Star Wars: The Old Republic Novinka Odhalena nová expanze do Star Wars: The Old Republic

Odhalena nová expanze do Star Wars: The Old Republic

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Hráči se mohou těšit na slušnou porci nového obsahu.

Reklama

Star Wars: The Old Republic je rozhodně povedené MMORPG, které fanouškům v roce 2011 nabídlo další epické dobrodružství z tohoto univerza, kdy jeho hlavní hnací silou byl zajímavý příběh.

Po nějaké době titul přesedlal na free-to-play model (s poměrně výraznými restrikcemi), na němž funguje do dnes, a navíc do něj stále vychází nový obsah.

Včera pak proběhl speciální stream (v náhledu) k oslavě desátého výročí hry, během nějž byly oznámeny velké novinky.

Tou nejhlavnější bylo představení nové expanze Legacy of the Sith, která vyjde letos kolem Vánoc a bude dostupná všem aktivním předplatitelům.

Ta zvýší maximální možný level na 80 a vydáme se v ní na novou kampaň, ve které se podíváme na planetu Manaan (můžete znát z KOTORu), ale také na planetu Elom, kde vás čeká další Flashpoint.

Nezapomnělo se ale ani na novou operaci z názvem The R-4 Anomaly, kde se budete snažit zastavit obskurní sithský kult, jenž se pokouší znovu postavit prastarou superzbraň.

Společně s tímto rozšířením se ale také dočkáme několika úprav, mezi nimiž budou třeba bojové styly, které vám umožní ještě více upravit vaši postavu a oddělit vaše příběhové volby od samotné hratelnosti.

S nimi se následně také lze těšit na přidání "loadoutů", díky nimž si lze vytvořit své vlastní sety vybavení, mezi kterými půjde jednoduše přepínat.

Mimo to bude přepracována tvorba postavy či uživatelské rozhraní. Navíc systém vývoje jednotlivých herních tříd by měl být více srozumitelný pro nové hráče.

Kromě toho odstartuje i nová galaktická sezóna, ve které půjde získat odměny s tematikou podsvětí.

Vydání rozšíření by pak mělo odstartovat celý rok nepřetržitého přidávání nového obsahu, jenž bude do hry přidáván postupně.

Titul můžete stáhnout na Steamu či oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama