Odhalena střílečka VALORANT
Valorant Novinka Odhalena střílečka VALORANT

Odhalena střílečka VALORANT

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Frenetické týmové bitky v kříženci Counter Strike a Overwatch.

Reklama

VALORANT je připravovaná bezplatná online multiplayerová týmová střílečka od studia Riot Games z Los Angeles, což jsou autoři např. League of Legends. Soustředí se na taktické zápasy 5 proti 5, přičemž svými mechanikami a mapami silně připomíná úspěšné MMO FPS Counter Strike a Overwatch. Nová hra, jež má plánované datum vydání uzavřené a potom i veřejné bety na toto léto, má být jednak nenáročná na hardware (30 FPS byste měli dosáhnout i s 10 let starým počítačem s dedikovanou grafikou) a jednak extrémně rychlá na současných strojích, na nichž má snadno dosahovat až 144 FPS.

 

Odhalena střílečka VALORANT

 

Tvůrci také chtějí VALORANTA hostovat na strategicky rozmístěných datových centrech po celém světě, aby ve všech podporovaných zemích nebyla ze strany serverů latence vyšší než 35 ms (samozřejmě musíte disponovat i odpovídajícím rychlým internetem). Ve VALORANTU se snoubí klasická hektická taktická střílečka se současnými střelnými zbraněmi s nadpřirozenými schopnostmi, které má každá postava jiná. Kupř. můžete dočasně vztyčit magickou zeď, jež nepřátelské střely zastaví, ale vaše propustí.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=g8amyzDHOKw[/embed]

 

Hrát se bude na 25 krátkých kol, přičemž tým s více vítěznými koly celou seanci vyhraje. Každý hráč má na jedno kolo pouze jediný život. Zatím neupřesněný počet map je zasazen do našeho světa blízké budoucnosti, kdy Zemi zasáhne nějaká zatím blíže nevysvětlená událost, díky níž někteří lidé dostanou neobvyklé schopnosti, jež se pak nerozpakují rovnou použít v boji. Každý charakter bude mít k dispozici 4 schopnosti: jednu základní, kterou bude mít k dispozici stále, dvě si může mezi koly nakupovat a poslední nejsilnější si musí napřed zasloužit zabíjením nepřátelského týmu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama