Bayonetta 3 Novinka Odhaleno datum vydání hry Bayonetta 3

Odhaleno datum vydání hry Bayonetta 3

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch

Titul také nabídne "oblečenější" režim.

Reklama

No konečně se fanoušci dočkají.

Během včerejšího dne dorazila na internet zcela nová ukázka (v náhledu) k očekávané řezačce Bayonetta 3 od PlatinumGames, v níž se dobře známá čarodějka bude muset popasovat s novými hrozbami, mezi nimiž se nachází i člověkem tvořené biologické zbraně zvané Homunculi, kdy s tímto úkolem ji však pomohou i různé schopnosti, jako je třeba možnost vyvolání démona.

Nicméně právě na konci samotné ukázky se objevila odpověď na tu nejpalčivější otázku, a to ohledně toho, kdy se na hru můžeme těšit. Takže tužky či virtuální kalendáře připravit a kroužkovat 28. října, kdy se titul podívá na Nintendo Switch.

V rámci samotné ukázky jsme posléze dostali několik dalších indicií ohledně samotného titulu, kdy se můžeme třeba těšit na novou hratelnou postavu, jíž je mladá čarodějnice Viola (trochu připomínající Nera z Devil May Cry).

Nicméně návrat hlásí i staří známí, jako je Jeanne, Rodin, Enzo a Luka.

Zároveň vývojářské studio rovnou prozradilo, že hra nabídne speciální "Naive Angel" režim (pokud se nejedná o vtip), který bude cenzurovat jednotlivé prvky, abyste se náhodou nemuseli bát toho, že vám do pokoje během hraní přijdou rodiče. Nebo alespoň o něco méně.

Společně s tím vším byla také oznámena exkluzivní edice Trinity Masquerade, v níž nalezneme doprovodný 200stránkový artbook a speciální přebaly.

Ten také dorazí 28. října.

A pokud máte zájem, někdy později také vyjde fyzická edice Switch verze první Bayonetty (nemusíte kupovat v kombu s Vanquish či druhým dílem). O ní však dostaneme detaily později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama