Perfect Dark Novinka Odhaleno nové Perfect Dark

Odhaleno nové Perfect Dark

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Skutečně na něm pracuje studio The Initiative.

Reklama

Udílení cen The Game Awards je v plném proudu a na začátku hlavní show hned došlo na odhalení nového velkého titulu, jímž je další díl ze série Perfect Dark, což je i přímo název nového dílu.

Na něm skutečně pracuje studio The Initiative, s kterým byl tento titul spojován již dříve za pomoci nepotvrzených informací.

O hře prozatím nemáme žádné bližší informace, snad jen kromě toho, že se bude jednat o thriller zasazený do blízké budoucnosti, přičemž půjde o restart série, ale opět se ujmeme role agentky Joanny Dark.

Příliš informací nepřinese ani kratičký rozhovor se samotnými tvůrci, kteří jsou nadšeni ze zasazení hry, kdy svět byl postihnut ekologickou katastrofou, kde se následně moci chopily různé společnosti, jenž toho využily ve svůj prospěch.

Autoři chtějí do série přinést svěží vítr, avšak také se pokouší o zachování původního ducha. Můžeme se těšit na poměrně nevšední zážitek, jenž se chce lišit od jiných stříleček z první osoby.

Poslední díl z této série prozatím vyšel v roce 2005 exkluzivně pro Xbox 360 (v roce 2010 ještě přišla řada na remaster původní hry z roku 2000), tedy se jedná o návrat po mnoha letech, tudíž fanoušci na něj rozhodně budou zvědaví.

Datum vydání hry prozatím nebylo stanoveno (titul je na počátku tvorby), stejně jako platformy, avšak vzhledem k povaze studia, jenž patří do rodiny Xbox Game Studios, se dá očekávat, že se dočká PC a konzole Xbox Series X/S.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama