Odhaleny další plány pro Dead by Daylight
Dead by Daylight Novinka Odhaleny další plány pro Dead by Daylight

Odhaleny další plány pro Dead by Daylight

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

3

Na list si můžeme připsat nové zabijáky, přeživší a mapy.

Reklama

Od zahájení prodeje ušlo Dead by Daylight velmi dlouhou cestu. Přidáno bylo mnoho nového obsahu, který s sebou přinesl 8 nových přeživších, 8 nových vrahů nebo 11 nových map umístěných na 8 nových místech. Společnost Behaviour Interactive také spustila funkci, o kterou žádali téměř všichni hráči. Nejenom, že se dočkali režimu, jak přežít s přáteli proti zabijákům, ale i sezónních událostí, což umožnilo spustit jednotlivé výzvy ke splnění.

Téměř před dvěma lety, kdy byla hra uvedena na Steam, se toho hodně změnilo. Tým developerů se v dnešní době rozrostl z přibližně 30 lidí na téměř 75 lidí. Při oslavách dalšího roku od vydání, což bude v červnu 2018, se můžeme těšit na další obsah.

Od června letošního roku bude hra postupně rozšiřována. Dostane se na 4 nové zabijáky, 4 nové přeživší a 4 nové mapy. Většina postav půjde odemknout zadarmo a později je můžeme vybavit jiným vzhledem. To pomůže udržet ambice pro budoucnost hry v následujících letech. Systém hodnocení bude také vylepšen, aby nabídl zajímavější, delší a inkluzivnější postup. Hráči tak budou mít pocit stálého a významného pokroku v žebříčku. Přibude i tabulka, ve které budeme muset každý den bojovat a bojovat, abychom si udrželi své místo až do konce sezóny. A co je nejdůležitější, přichází sezónní odměny.

Přidání všech těchto nových věcí a map zjevně mění rovnováhu hry. Každá změna je důležitá a udržení všeho vyžaduje hodně pozornosti. Vývojáři mají mnohem více nápadů, jak zlepšit hru, ale chtějí vydávat vše postupně. Zveřejněné informace jsou jenom hrstkou toho, co vše ještě plánují oznámit. Na oficiálních stránkách publikovali plán, co můžeme od léta očekávat. Naleznete ho níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama