Novinka Odstartovala kampaň Heroes of Might and Magic III: The Board Game

Odstartovala kampaň Heroes of Might and Magic III: The Board Game

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1

V základu dostanete trojici legendárních hradů.

Reklama

Heroes of Might and Magic III: The Board Game je deskovou hrou, která chce přenést oblíbené tahové RPG Heroes of Might and Magic III na váš stůl. Než se tak však stane, musí tento titul projít Kickstarterovou kampaní, v jejímž rámci má být zafinancována jeho produkce. Nabídnut vám v ní bude tradiční koncept několika hradů, disponujících unikátními jezdci. Celkem se lze těšit na šest figurek jezdců, kterým bude dána k dispozici armáda tří hradů, k nimž náleží. V základní verzi dostanete k dispozici Castle, Necropolis a Dungeon s figurkami všech jednotek, které tyto frakce zastupují na bitevním poli.

Následně vás hra vyšle do herního světa, v němž můžete budd soupeřit s hráti, nebo si jej vychutnat pěkně o samotě, díky přítomnosti scénáře pro jednotlivce. Bitvy tu probíhají na malých bojištích, kde se armády střetávají v nesmlouvavých šarvátkách. Na první pohled nevypadá Heroes of Might and Magic III: The Board Game vůbec zle. Jak však naznačují pravidla, jednat se bude o relativně komplexní dílko.

Pokud vás hra zaujala a nevíte úplně co od ní z prezentovaných záběrů čekat, zde si můžete stáhnout pravidla, která vám poví o celkové hratelnosti více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama