Odstartovaly podzimní slevy na Steamu
Novinka Odstartovaly podzimní slevy na Steamu

Odstartovaly podzimní slevy na Steamu

Matěj Jakubčík

Matěj Jakubčík

Platformy Windows PC

Spousta skvělých her ve slevě.

Reklama

Na Steamu začaly velké podzimní slevy. Slevy se týkají celé řady titulů, na své by si měl přijít každý. Pokud preferujete závodní hry, za výhodných 9,99€ si můžete pořídit fotbal a autíčka dohromady. Řeč je o Rocket League, který vám nabídne nespočet užitých hodin. Pořídit si musíte i pevné nervy, protože zkušení hráči vám v prvních hodinách názorně ukážou, že se máte ještě hodně co učit.

Pokud máte rádi něco vážnějšího, měli byste se podívat na Euro Truck Simulator 2, který už tu s námi sice chvíli je, ale i po takové době jde o jeden z nejlepších simulátorů jízdy. Euro Truck Simulator 2 lze koupit za 4,99€.

Jestli máte chuť zažít velkolepé dobrodružství a stále jste si ještě nezahráli třetího Zaklínače, je to jasná volba. Jde o jedno z nejlepších RPG naší doby a pokud máte tento žánr rádi, rozhodně byste ho neměli minout. Za GOTY edici, která obsahuje jak základní hru, tak i oba datadisky, zaplatíte 19,99€. Za stejnou cenu si můžete pořídit i remasterovanou edici The Elder Scrolls V: Skyrim.

Dáváte spíš přednost střílení? Za zajímavou cenu lze pořídit balíček Wolfenstein: The New Order a Wolfenstein: The Old Blood, který vás vyjde na 9,89€. S klidnou duší můžu doporučit i Metro Redux Bundle za obdobnou cenu.

Strategické hry jsou v dnešní době stále populární. Pokud jste tedy tělem a duší stratég, vyzkoušejte Total War: Warhammer II za 29,99€. V akci je i šestý díl Civilization, který vás vyjde na 17,99€.

Za zmínku rozhodně stojí ještě slevy na hry Divinity: Original Sin 2, Far Cry 5, Middle-earth: Shadow of War, série Fallout a Grand Theft Auto V.

Slevy nebudou trvat věčně, a tak byste si měli do 27. listopadu, kdy slevy končí, pospíšit. Kompletní nabídku naleznete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama