Offline kampaň pro Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport Novinka Offline kampaň pro Gran Turismo Sport

Offline kampaň pro Gran Turismo Sport

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

5

Patch 1.06 reaguje na zpětnou vazbu hráčů a přináší nová auta, offline kampaň a editor polepů.

Reklama

Nová aktualizace 1.06 pro Gran Turismo Sport je pořádný cvalík o velikosti 1,29 GB. V Sony se snaží hasit velké zklamání mnoha hráčů a do multiplayerově orientovaného titulu chtějí dodatečně přidávat prvky pro jednoho hráče. Tudíž dostaneme offline kampaň. Jenže pokud chcete uložit pozici, tak stejně budete muset být připojeni k internetu. Dále byla přidána podpora pro nahrávání polepů (vektorový soubor typu SVG do velikosti 15kb) a s nimi spojený editor, který už funguje i na jiná auta, než je to aktuálně vybrané. A nesmím zapomenout na nové lokace do foto režimu včetně dlouho očekávaných „jeskyní".

Kromě toho byla upravena obtížnost Školy řízení a Výzev. Tvůrci poladili fyzikální model, a to hlavně u komerčních modelů aut, které mají nyní menší přilnavost k silnici. Dále poladili standardní nastavení ABS a nastavení TCS vyšší než dva pro zadokolky. Stejně jako došlo k vylepšení algoritmu, který počítá rating sportovnasti hráče, které nově hráč uvidí jak u sebe, tak i ostatních hráčů.

Aktualizace přináší tři nová auta: sci-fi krásku Zagato IsoRivolta Vision GT, jenž odkazuje na program Vision Gran Turismo z GT6, dále jsme dostali 2016 Audi R18 LMP1 a Shelby Cobra 427, který je po Audi Sport Quattro S1 v GTS druhým vozem s datem výroby v minulém století.

Zároveň tato aktualizace chystá půdu pro prosincovou aktualizace 1.07, která přinese GT ligu po vzoru GT módu v GT6 a dokonce 12 aut. Více jsme psali zde.

Tisková zpráva českého zastoupení Sony pak udává, že od nynějška do března 2018 mají tvůrci naplánováno přidat do hry 50 dalších vozů. Není tam ovšem uvedeno, zda budou zadarmo, anebo placené.

Gran Turismo Sport koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama