Offworld Trading Company a GoNNER zdarma
Offworld Trading Company Novinka Offworld Trading Company a GoNNER zdarma

Offworld Trading Company a GoNNER zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Stratégové a milovníci roguelite by měli startovat Epic Games Store.

Reklama

Minulý týden jsme se v rámci rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store dočkali poměrně příjemného a magického dobrodružství InnerSpace, v němž jsme si létali v oblacích a brázdili hlubiny oceánů. Tento týden by následně měl potěšit všechny fanoušky strategií a roguelike her. A ano, opět se dočkáváme rovnou dvou kousků.

První z nich v podobě Offworld Trading Company je dítko hlavního designéra čtvrtého dílu série Civilization - Sorena Johnsona. V této strategii budete budovat a rozšiřovat svou vlastní společnost na povrchu Marsu, který oplývá mnoha různými zdroji, čekajících na své vytěžení. Titul dává velký důraz na ekonomickou stránku, kdy hlavním vaším úkolem bude úspěšně zbohatnout (jak v kampani pro jednoho hráče, tak i v multiplayeru) a rovnou mohu prozradit, že to nebude zcela lehký úkol.

Druhou hrou se stává indie záležitost GoNNER. Ta je velmi rychlou akční roguelike skákačkou, v níž se budete snažit dosáhnout co největšího skóre skrze náhodně generované levely a umístit se tak ve zdejších žebříčcích. Při každé smrti si následně můžete odemknout některou ze zástupu různých pasivních i aktivních schopností. Kdyby vás ale omrzely náhodně generované úrovně, můžete se pustit do plnění denních výzev, v nichž jsou úrovně pokaždé pro všechny stejné.

Na aktivování obou her máte čas do 12. března do 17:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama