Filmy/Seriály Novinka Oficiální teaser na Avatar: The Way of Water

Oficiální teaser na Avatar: The Way of Water

Ondřej Partl

Ondřej Partl

16

Nejúspěšnější film všech dob už brzy dostane pokračování.

Reklama

James Cameron, tvůrce takových filmových hitů, jako jsou Vetřelci, Terminátor 1 a 2, vynikající Propast či Titanic, se na posledních mnoho let uvrtal do světa filmového Avatara, kdy první díl nám přinesl v roce 2009.

Toto dobrodružství z Pandory nabízelo dechberoucí trikové kejkle zaobalené do tradičního rodinného příběhu s příchutí pořádného využití 3D, díky čemuž se film v kinech stal nejvýdělečnějším projektem všech dob, kdy tuto pozici si stále drží (ačkoliv si ji za pomoci znovuuvedení do kin musel dobývat zpět od Avengers: Endgame).

Už nějakou dobu pak víme, že Cameron vehementně pracuje na několika pokračováních, kdy druhého dílu bychom se konečně měli dočkat letos v prosinci, tedy v podstatě 13 let po premiéře jedničky.

A pokud jste v posledních dnech dorazily do kina na novou marvelovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak jste mohli zhlédnout exkluzivní první ukázku.

Jestli se vám však na tuto novou komiksovku razit nechce (a my se nedivíme, jelikož se tentokrát opravdu moc nepovedla, a to i přes účast Sama Raimiho), tak se na zmíněné lákadlo konečně můžete podívat oficiálně i v pohodlí vašeho domova.

Naleznete ho v náhledu, přičemž nabízí řadu působivých výjevů, které se zaměřují především na vodní prostředí, k němuž má Cameron opravdu velký vztah. A osobně mi právě toto imponuje, protože třeba jeho zmíněná Propast patří k mým nejoblíbenějším filmům vůbec. A ačkoliv menší obrazovka z této působivosti přeci jen trochu ubírá, tak se stále minimálně můžeme podivovat nad tím, kam se ta technologie zase posunula. Navíc za doprovodu povedeného hudebního výběru.

Níže můžete zhlédnout ukázku v českém dabingu.

Tuzemská premiéra je nastavena na 15. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama