Ohlášeno Just Cause: Mobile
Novinka Ohlášeno Just Cause: Mobile

Ohlášeno Just Cause: Mobile

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy Apple iOS Android Android

Třaskavá akce se dočká svého mobilního bratříčka.

Reklama

Explozivní open-world akční série Just Cause od vývojářů z Avalanche Studios započala svou cestu v roce 2006, kdy vyšel vůbec první díl, který světu představil nebojácného žoldáka Rica Rodrigueze.

Od té doby jsme se dočkali celkově čtyřech dílů, kdy o tom posledním by se dalo říci, že spíše zklamal.

Každopádně ten vyšel již v roce 2018, avšak aktuálně máme konec roku 2020, který přináší nové oznámení ohledně této série, jenž ale nejspíše příliš fanoušků nepotěší.

Square Enix totiž oznámil mobilní free-to-play spin-off zasazený do tohoto třaskavého univerza, jímž je Just Cause: Mobile.

Ten ho má zase jistým způsobem rozšířit, přičemž nabídne standardně frenetickou akční hratelnost, tentokrát z izometrického pohledu.

Hráči si ve hře vytvoří svou vlastní postavu, které během hraní budou otevírat různé upgrady a sbírat nejrůznější vybavení.

Hraní se následně bude odehrávat v několika režimech. Tím prvním je příběhová kampaň, kde se jako členové tajného programu Firebrand vydáte do průzkumu otevřeného světa, kde budete porážet jednotky Darkwater, přičemž zároveň budete vytvářet spojenectví s postavami, jenž znáte z plnohodnotných dílů.

Své hráčské chutě ale také půjde ukojit v multiplayeru až pro 30 hráčů, kde se tři týmy budou prát o obsazování základen a sbírání bodíků. Hráči taktéž mohou vytvořit klan pro speciální velké odměny.

Fanoušci do kooperativního hraní jistě uvítají speciální mise, na něž se můžete vydat až s dalšími třemi přáteli, kde se utkáte s vlnami nepřátel.

Chybět nebudou ani různé výzvy, kde otestujete své dovednosti a schopnosti v rámci destrukce či závodů.

Vydání titulu je směřováno na rok 2021, kdy se dočkají majitelé mobilních zařízeních s operačními systémy Android a iOS.

Pro novinky můžete sledovat oficiální web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama