Ohlášeny tři budoucí WRC hry
WRC 8 Novinka Ohlášeny tři budoucí WRC hry

Ohlášeny tři budoucí WRC hry

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ještě více klasických aut, širší kariéra a v září výlet do Afriky.

Reklama

Francouzské studio KT Racing právě oznámilo letošní oficiální hru mistrovství světa v rallye WRC 9, která vyjde 3. září 2020 nejdříve na PC (pouze digitálně s exkluzivitou na Epic Games Store), PS4 a X1 (pro konzole budou krabičky i digitálky). Později ke konci letoška pak hra dorazí i na SW a ještě později v příštím roce i na budoucí konzole nové generace PS5 a XX (Xbox Series X).

Držitel práv pro WRC hry Nacon (přejmenovaný francouzský Bigben) také oznámil podepsání smlouvy s německým pořadatelem šampionátu WRC Promoter GmbH na další dva díly videoherního WRC, jež jako WRC 10 a WRC 11 vyjdou vždy ve 3. čtvrtletní roku 2021 resp. 2022. Ale zpět k letošnímu WRC 9. Po minulém a velmi povedeném WRC 8 (naše recenze 8/10) bude nový díl z osmičky široce vycházet, takže žádnou revoluci nečekejte, ale zase nabídne trojici nových rallye podniků v Japonsku, Keni a na Novém Zélandu.

 

Ohlášeny tři budoucí WRC hry

 

Již minule špičková kariéra se dočká dalšího rozšíření skrze novou várku vedlejších aktivit a vícero možností vylepšování celého vašeho závodního týmu. Dvě současné rallye v kalendáři hry (konkrétně nespecifikované) dostanou všechny erzety zbrusu nové, zatímco u ostatních profily zůstanou stejné, přičemž se pozmění jejich grafický styl. Do základní edice také přibude více klasických vozidel než tomu bylo u všech minulých dílů, takže by jich mělo být minimálně 15.

WRC 9 obsáhne více než 50 licencovaných posádek ze tříd JWRC, WRC, WRC 2 a WRC 3. Tvůrci se také zaměřují na vylepšení práce s hmotností vozidel a fyzickými silami při jízdě, což jsou jedny z mála věcí, kde stále se zlepšující série WRC není oproti konkurenčnímu DIRT Rally moc silná.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HCDtn8ViQAk&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama