Ohlédnutí za Assassin's Creed Origin
Blogy čtenářů Článek Ohlédnutí za Assassin's Creed Origin

Ohlédnutí za Assassin's Creed Origin

Playman ...

Playman ...

Tichý zabiják Ezio Auditore da Firenze se právě probudil do hluboké noci pod hvězdami slunné Itálie. Benátky byly to místo plné rozkoše a hříchu. A tu…

Reklama

Tichý zabiják Ezio Auditore da Firenze se právě probudil do hluboké noci pod hvězdami slunné Itálie. Benátky byly to místo plné rozkoše a hříchu. A tu najednou něco vybuchlo. Co to? Kde to jsem? Aha, v oné věci jménem „Animus“. To je ten stroj času, ta mašina – co vyrobila ta korporace Abstergo Industries! Altair to celé začal…

 

Od onoho roku již uplynula dekáda, psal se konkrétně rok 2007 a vyšla do té doby nevídaná hra. Vyšel první díl dnes již legendární série jménem Assassin's Creed. Který si pamatuji pouze mlhavě - poté, o několik let později, vyšel další díl: Assassin's Creed II. Tedy díl, který se mi do paměti vryl asi nejvíce. Tato hra se mi z celé série líbila asi nejvíce. Poslední díl, který měl číslovku byl Assassin's Creed IV: Black Flag, který byl celkem slušný a ty lodní bitvy daly vzniknout nové samostatné hře jménem Skull and Bones – která nebude závislá na hlavním jméně značky AC a vyjde pravděpodobně někdy v 3. čtvrtletím 2018? Ale pojďme zpátky k tématu AC, vyjmenuji nyní díly Assassin's Creed, které mě zas tak nebavily – či absolutně neoslovily, takže jsem je buď nehrál vůbec a nebo jen chvilku a některé mám ve své uplay knihovně, jiné nemám vůbec ale vyšly a někomu se třeba mohly líbit, tak by bylo škoda je nezmínit, jsou to:

Assassin's Creed III, Assassin's Creed Unity a Assassin's Creed Syndicate. Ani jedna z těchto tří mne nezaujala / nebavila. Podle mého názoru jsou tyto díly krokem vedle a již nejsou tou srdcovou záležitostí, jakými byly díly předešlé. Nevím zda to bylo tím zasazením či zda pro mě na chvilku série ztratila kouzlo či pomyslnou „jiskru“ – tedy něco, co bych souhrnně nazval jako originalitu. Prostě něco nového, neokoukaného, něco, co by vás bavilo. Závan nové doby a prostředí, jiné kultury. A to něco přišlo právě nyní, nese to název Assassins Creed Origins. Je to příslib něčeho nového, originálního – Egypta! Tato krajina mě fascinuje a zájímá, pyramidy či hieroglyfy! Jsem na tento díl více než zvědavý. Snad celý tento potenciál nezazdí Ubi DLC politikou ala tisícerým derivátem duplikátu rovná se přece originál za milion amerických dollarů!

 

Pár informací o AC Origin: Hlavní hrdina bude Bayek, hra bude situována do starověkého Egypta, kde se jen tak mimochodem setkáme i s bájnou Kleopatrou a dokonce i se samotným Caesarem! Doufám, že si autoři dají s vyprávěním příběhu záležet a nebude to žádná slátanina! Osobně s nákupem budu muset počkat ale nebude to žádné dlouhé čekání, vzhledem k tomu, že mám moc velké herní resty a mnoho her nedohraných či rozehraných. Koho by zajímal 4K Cinematic Launch Trailer, odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=8QCVi7kfgrw Či Mikyho novinka zde: http://www.zing.cz/novinky/38377/legenda-o-asasinovi-ve-startovnim-traileru-assassins-creed-origins

Pro PC verzi platí: Uplay a Steam verzi půjde stáhnout již dnes (24.10.2017) od 17:00 hodin. Takže lze stáhnout a odemkne se vám v den vydání hry, které je stanoveno na pátek – 27.10.2017 a je to celkem nářez, tolik nových her, které lze hrát a co potom ještě dohrát.

Výzva hráčů:

Na jakou drobnost si vzpomenete v souvislosti s hraním her Assassin's Creed? Výzva spočívá v tom se vrátit k hraní libovolného dílu a poreferovat v komentářích o tom, co nového jste se při hraní dozvěděli. Já např. zjistil, že Desmond Miles byl barmanem ;-)

 

 

 

AC Brotherhood, Revelations, to jsou všechno celkem slušné díly. Ale kde to celé jednou skončí? A bude existovat skupina hráčů, kteří hráli každý jednotlivý díl? Nyní počítám-li správně je těch dílů celkem 9. Copak bude za dalších deset let? Kdo ví… A Animus to celé skončí.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama