Omezení PS4
Blogy čtenářů Článek Omezení PS4

Omezení PS4

Anonymní

Anonymní

Pokud jste si plánovali k vaší nové PS4 připojit externí HDD s filmy či obrázky , budete zklamáni. Nová konzole nebude podporovat externí HDD , uvádí…

Reklama

Pokud jste si plánovali k vaší nové PS4 připojit externí HDD s filmy či obrázky , budete zklamáni. Nová konzole nebude podporovat externí HDD , uvádí to aspoň Sony prostřednictvím svého Playstation blogu. Japonská společnost se tedy vyjádřila a verdikt je jasně stanoven.

A ktomu ještě přibalilo jednu větu a to že bude částečně omezeno i vkládání interního HDD.

Je to nesmyslné nařízení a přichází jen pár dní před spuštěním prodeje.

Problémi se tu naskytují v tom že pokud uživatel má na externím HDD nějaké filmy či hudbu, které by normálně na PS4 přehrál vlastně nepřehraje. Překvapivé je zejména to, že omezení ze strany Sony staví roli konzole do dost nezávyhodněné situace.

PS4 tímto ztrácí i když né úplně funkci jako multimediálního centra v domácnosti.

Dalším omezením je vkládání dalšího úložného zařízení přímo do konzole. Uživatel si bude moci přidat více místa pouze tehdy, pokud zbývající paměť bude méně než 160GB.

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama