Omylem spuštěná stránka poodhaluje The Division: Heartland
Článek Omylem spuštěná stránka poodhaluje The Division: Heartland

Omylem spuštěná stránka poodhaluje The Division: Heartland

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Únik potvrzuje dvojici herních režimů, hra má dorazit brzy.

Reklama

Od oznámení do prvních uniklých záběrů z titulu The Division: Heartland uběhlo v květnu 2021 jen něco málo přes týden. Od té doby marně čekáme na jakékoli informace o free-to-play přírůstku do oblíbené post-apokalyptické série od Ubisoftu. Teď jsme se jich dočkali, a i když jde znovu o leak, tentokrát si za něj vydavatel může sám.

Na Ubisoft Storu byla totiž spuštěna stránka hry. Ačkoli správci webu obratem zareagovali a nyní už Heartland v obchodě nedohledáte, pohotovým fanouškům se podařilo podobu webu zachytit.

Detailů na stránce není mnoho a určitě bychom si přáli brzké podrobnosti oficiální cestou, ale něco jsme se přece jen dozvěděli. Za prvé je vydání free-to-play survival akční multiplayer střílečky stanoveno jako coming soon. Dále se potvrzuje, že dojde na PvPvE Storm Operations, kterých se bude účastnit 45 hráčů a v nichž se utkáme s nepřátelskou frakcí známou jako Vultures.

Dočkáme se taky PvE Excursion Operations, kde bude naším cílem převážně nasbírat vybavení a nabrat zkušenosti. Vybírat si budeme mezi šesti agenty a třemi classami, každá pak bude disponovat vlastními perky a skilly.

Heartland není jediným projektem z univerza The Division. V Ubisoftu vzniká i mobilní spin-off s podtitulem Resurgence, který se v červenci představil prvními záběry z hraní, a ve spolupráci s Netflixem se pracuje na filmové adaptaci prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama