On the Road - Truck Simulator
Novinka On the Road - Truck Simulator

On the Road - Truck Simulator

Michal Jonáš

Michal Jonáš

10
Platformy Windows PC

Z depa vyjíždí další pokus o konkurenci pro Euro Truck Simulator.

Reklama

Německý Aerosoft, což je specializovaný vydavatel všemožných simulačních her, právě nastartoval svůj nový simulátor kamionů On the Road, jehož vyrobilo další německé studio Toxtronyx. To má za sebou několik podobných a nepříliš solidních titulů jako Transport Simulator či Utility Vehicles Simulator.

On the Road - Truck Simulator je další kamioňácká hra, která se vedle nezpochybnitelného krále žánru, naší dvojice Euro/American Truck Simulator, ale zaměřuje hlavně na domácí německý trh, takže její menší mapa obsahuje pouze část této země s několika většími aglomeracemi jako jsou Berlín, Brémy či Hamburg.

 

On the Road - Truck Simulator

 

Tvůrci svoji novou hru titulují jako realistický simulátor řízení kamionů, jenž nabízí celkem 6600 km silniční a dálniční sítě v měřítku 1:10 (dálnice z toho dělají 6000 km) pokrývající severní Německo. Na mapě najdete celkem 16 měst, přičemž si hra licencovala dvě značky tahačů: Scanii a Man skrze 6 modelů z řad R Series a TGX. Hra podporuje Steam Workshop.

On the Road - Truck Simulator vyšel krabicově zřejmě jen na domácím trhu, u nás jej tedy seženete digitálně na Steamu, kde má nasazenu nižší cenovku 24,95 EUR, což je zhruba 630,-. Není to sice mnoho, ale na Xzone stojí ověřený Euro Truck Simulator 2 daleko méně: 269,-. Přitom to asi stále bude kvalitnější hra než zbrusu nový On the Road, i když je již 7 let stará.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nB_PHq-NgHM[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama