One Piece: Pirate Warriors 4 nabídne kooperativní mise
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka One Piece: Pirate Warriors 4 nabídne kooperativní mise

One Piece: Pirate Warriors 4 nabídne kooperativní mise

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Zároveň se můžete podívat na další tři hratelné postavy.

Reklama

Poslední číslo časopisu Jump prozradilo další novinku ohledně hry One Piece: Pirate Warriors 4. Podle periodika totiž nabídne čtyři druhy online kooperativních misí.

  • Mezi těmito čtyřmi režimy najdete:

    Giant Boss Battle - čtyři hráči budou spolupracovat v boji proti velkým bossům jako je Kaido

  • Total Bounty Battle - kooperace založena na hraní s příteli za účelem získání lepších odměn
  • Timed Defense Battle - budete bránit území svého týmu
  • Territory Battle - o území budou bojovat tři týmy čtyř postav

Asi bude třeba poznamenat, že v současné době ještě není známo, zda je režim Territory Battle určen pro 12 hráčů nebo ne. Je totiž možné, že budete v jednom týmu čtyř hráčů bojovat společně proti dvěma týmům hráčů, řízených umělou inteligencí.

Než se ale dnes rozloučíme, můžete se podívat na trojici trailerů, kterými nám Bandai Namco přibližuje tři nové hratelné postavy: Roba Lucciho, Saba a Trafalagara Law.

Rob Luci

Rob Lucci je zpravodajským důstojníkem tajné světové vládní organizace CP9. Slamáci se s ním potkali v době, kdy předstíral že je zaměstnancem loďařské společnosti Galley-La, kde hledal plány starobylé zbraně Pluton. Je uživatelem schopností ďábelského ovoce Cat-Cat Fruit, model leopard a jako agent CP9 je známý také jako chladnokrevný zabiják.

Sabo

Sabo je hlavní náčelník revoluční armády. Zároveň jde o Luffyho a Aceův bratr. Narodil se jako šlechtic goaského království a nenávidí zkorumpovanou aristokratickou společnost. proto si raději vybral moře. Dokáže ovládat Haki a jako zbraň používá železnou trubku. Po Aceovi zdědil sílu ovoce Flame-Flame.

Trafalagar Law

Trafalagar Law je kapitánem Srdcových pirátů a doktor. Také známý jako Chirurg smrti. Snědl ovoce Op-Op Fruit a dokáže vytvořit sférický prostor, uvnitř něhož může pohybovat předměty nebo částmi těl a dokonce je spolu různě propojovat. Může také vyměňovat mezi lidmi jejich vědomí a mimochodem patří mezi mé nejoblíbenější postavy.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyjde v Japonsku 26. března ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a Switch. Následující den bude hra v prodeji v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.

Zdroj: Jump a Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama