Online režim do Watch Dogs Legion se opozdí
Novinka Online režim do Watch Dogs Legion se opozdí

Online režim do Watch Dogs Legion se opozdí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Místo něj tvůrci upřednostnili vylepšení a stabilitu hry.

Reklama

Hackerská městská akce Watch Dogs Legion na pulty obchodů dorazila koncem října, kdy nabídla krásné hřiště pro možná trochu šablonovitou hratelnost.

Recenze je už na našem webu, kde si hra odnesla 7 bodů z 10 s tímto závěrem:

"Ačkoliv se třetí díl série hraje hodně podobně těm předchozím, nová lokace a nápaditě využitá mechanika verbování vlastních hratelných postav jí dodává novou energii. Příběh se postupně zajímavě rozjede a vize blízké budoucnosti nabízí místy nápadité prvky. Pokud budete hrát na výkonnějším stroji, čeká vás navíc parádní implementace raytracingu do deštivého Londýna."

Je nicméně bez diskuze, že někteří hráči narazili na různé technické problémy, které jim jejich hraní poměrně výrazně kazily. Tvůrčí tým je odhodlán tyto problémy odstranit, což znamená, že aktualizace 2.20 opravuje a přidává několik možností, jenž by požitek měly zase trochu vylepšit.

PC verze se tak třeba dočkala tlačítka pro manuální ukládání, zatímco verze pro Xbox One, Xbox Series X/S a PlayStation 4 vylepšily svou stabilitu, což je rozhodně potřeba jako sůl.

V budoucnu se pak můžeme těšit na další úpravy, kde přijde řada třeba na další optimalizaci grafiky pro PC, aby se dosáhlo konzistentních 60 FPS s lepšími GPU.

Takové vylepšování ale přichází s jedním ústupkem, jelikož kvůli snahám o opravu problémů autoři odložili vydání chystaného multiplayeru na začátek roku 2021, což navíc umožní i delší testování online režimu, aby jeho vypuštění proběhlo ideálně hladce.

Samozřejmě si titul můžete pořídit v obchodě Xzone, kde ke hře stále můžete získat DLC a originální roušku, která se v těchto dobách stále bude hodit.

Online režim do Watch Dogs Legion se opozdí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama