Online strategie EndWar Online vstupuje do veřejné bety
Endwar Online Novinka Online strategie EndWar Online vstupuje do veřejné bety

Online strategie EndWar Online vstupuje do veřejné bety

ElementGamer

ElementGamer

2

Jak se hraje tahle free-to-play strategie se dozvíme již brzy.

Reklama

Trend free-to-play her nezaniká, právě naopak. Toho se chytili vývojáři z Ubisoft Shanghai a vytvořili online strategii zasazenou v Tom Clancy’s EndWar univerzu, kde budeme stavět, přežívat a hlavně napadat ostatní hráče. Hru si můžete vyzkoušet již dnes, hra totiž postoupila do fáze otevřené betaverze a je jen na vás, jestli vás titul láká nebo vám nálepka “F2P” znechutí celou hru.

Tak jako tak, hra byla za poslední rok rovnou několikrát předělávaná, kdy se tvůrci pokoušeli do svého výtvoru implementovat co možná nejvíce nových a unikátních prvků. Zatímco hra byla v alfaverzi a raných stádiích vývoje, tak si spousta fanoušků stěžovala a donutila tak studio překopat svou vizi. To, jak se jim to povedlo, si můžete otestovat na vlastní kůži. K dispozici budete mít PVP mód War Game, kde se hráči utkají v těch nejtužších bitvách.

Nebudou chybět ani tři frakce, ke kterým se můžete přidat, každá má navíc hlavní kampaň. Dále devět rozdílných tříd, 84 originálních map (a to jak klasická, tak Veteran obtížnost) a tomu všemu budou kralovat další PVP módy a rozličné možnosti úprav všeho možného. Vypadá to tedy, že obsahu určitě nebude málo a máme se na co těšit. Teď jen ve vzduchu visí otázka, zda se ve hře neobjeví mikrotransakce, které nás donutí platit a zvýhodňovat se tak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama