Open Beta Legends of Runeterra
Legends of Runeterra Novinka Open Beta Legends of Runeterra

Open Beta Legends of Runeterra

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Kartičková strategie na motivy League of Legends se otevírá všem.

Reklama

O online strategické karetní hře Legends of Runeterra jsme podrobněji psali v říjnovém článku Budoucnost Riot Games v kostce. Jedná se o karetní hru zasazenou do světa League of Legends od studia Riot Games, která minulý rok prošla uzavřenou betou. Nyní se ve veřejné bezplatné betaverzi otevírá již jakýmkoli zájemcům.

S ní se spouští i první hodnocená sezóna zápasů Legends of Runeterra Ranked Beta Season, aktuální update nově přidal seznam spoluhráčů, možnost vyzvat na zápas vaše přátele mající účet ve hře a také nově upravené a vylepšené karty.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=326&v=RDPhHpyZIck&feature=emb_title[/embed]

 

Legends of Runeterra ve finální verzi vyjde ještě letošní rok ve verzích pro PC a pro mobily, přičemž hrát půjde mezi oběma platformami dohromady. Všechno, co případně v nové betě získáte, se vám do pozdější plné hry přenese.

Veřejná beta bude pro všechny dřívější hráče Legends of Runeterra spuštěna 23. ledna od 18:00 našeho času. Pro nově registrované hráče se zpřístupní o den později, 24. ledna ve stejný čas. Pro účast v betě potřebujete účet u Riot Games, jenž si bezplatně založíte ZDE.

 

Open Beta Legends of Runeterra

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama