open-your-mind-manifest
Blogy čtenářů Článek OPEN YOUR MIND manifest

OPEN YOUR MIND manifest

Ctirad Kolaja

Ctirad Kolaja

Dlouhou dobu, jsem na svůj zdejší blog nic nevytvořil. Ale, četl jsem spoustu zdejších článků od tzv. zdejší komunity. Četl jsem spoustu komentářů pod…

Reklama

Dlouhou dobu, jsem na svůj zdejší blog nic nevytvořil. Ale, četl jsem spoustu zdejších článků od tzv. zdejší komunity. Četl jsem spoustu komentářů pod zdejšímí blogy a články. Co se týče zdejší blogové scény jsem trochu, mírně řečeno znechucen. Kde jsou ty časy, kdy sposuta z nás, včetně mě, začínala se svým blogem. Myslím ty časy, kdy dostat za článek průměrné hodnocení devět a více byl téměř nadlidský úkol. Dnes? Dnes tenhle průměr nad devět, má snad úplně každý. Nemluvím o dobách, kdy čistou desítku měl téměř každý článek. Co to jako má být?

 

Nemusím chodit kolem horké kaše. Poslední dobou mi to tady připomíná jako Bravo pro hráče. Není dne, kdy člověk nenarazí na nějaký hodně přiblblý komentář, a co je horšího, i blogový příspěvek. Dříve se tu scházeli lidé, u kterých bylo vidět, že hrám opravdu rozumí, ale teď? Sám se bojím občas něco napsat, ze strachu, že nebudu pochopen. Hráči o kterých se zmiňuji v tom dobrém, zde chodí pořád. Neustálé píší své názory, ale dostali jsme se do menšiny, která čelí konzumnímu davu.

 

Je čas, být opět vidět. Je čas, opět pomluvit. Už moc dlouho jsem se ukrýval, ve stínech zdejšího blogového odpadu (OMLOUVÁM SE TĚM, KTEŘÍ SE SNAŽÍ PŘINÉST VLATNÍ NÁZOR NA VĚC!!!), který postihl i mého dobrého kamráda XJ-0461 = Clank. Je čas na mou kampaň pro lepší blogy, kterou jsem nazval: Open your mind. S tím přichází i změna konceptu mého blogu. Stejně jako většina ostatních, i já jsem většinou psal, pouze články ve stylu, sem tam nějaké preview oblíbené hry, či recenze. To se ale od nynějška změní.

 

Weby, které píšou na podobné úrovni, tedy novinky, videa, fotky, recenze, preview jsou na intrenetu stovky možná i tisíce. Tak proč bych to měl dělat i já. Ne, s tím končím. Začnu se zaměřovat na jiné věci, které jsou zde tak často přehlíženy. Ať už zdejší inFamous redakcí či zdejšími tzv. blogery. Co mám na mysli? Je toho spousta, co bych chtěl říci, a v nejbližší době to poznáte i vy. Předem můžu prozradit, že né všechno, se bude čistě týkat jen her. Chci prostě otevřít svou mysl. Přidáte se ke mě? Stačí jen open your mind!

 

Vítejte na novém PS3 entertainment! Protože hry jsou hlavně o zábavě.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama