Opět dvě hry zdarma na Epic Games Store
Dead by Daylight Novinka Opět dvě hry zdarma na Epic Games Store

Opět dvě hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Populární asymetrická multiplayerovka a edukativní dobrodružství s kočkou.

Reklama

Před sedmi dny jsme se mohli díky rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store vydat do lesů na číhanou, případně si vyzkoušet několikero různých retro her na platformě Antstream. A tento týden bude nabídka opět zajímavá, jelikož budeme moci získat jednu populární asymetrickou multiplayerovku a edukativní záležitost.

Dead by Daylight

Dead by Daylight je titulem od Behaviour Interactive, který se stále těší poměrně velké popularitě, kdy do něj neustále proudí různá DLC se známými hororovými licencemi.

Jestli jste ale s tímto titulem prozatím neměli co do činění, tak si můžete vyzvednout základní hru, která vám dá okusit asymetrické zápasy, kde se "utkají" čtyři přeživší, jenž se pokusí přežít a utéct, zatímco na druhé straně barikády je krvelačný vrah, který je zase naopak musí ulovit.

Hru si můžete aktivovat třeba zde.

while True: learn()

Jestli ovšem nejste úplně fanoušci multiplayerů či hororů, můžete se vrhnout do tohoto edukativního dobrodružství, které vás obeznámí například s neuronovými sítěmi, umělou inteligencí či strojovým učením.

To pak bude dělat za pomoci humorného příběhu, v němž zjistíte, že vaše kočka je skvělá v programování, avšak mluvit lidskou řečí ji moc nejde. Proto se pokusíte naučit vše, co je třeba vědět o vizuálním programování a strojovém učení, kdy za pomoci toho se pokusíte vybudovat systém, který by umožnil komunikaci mezi kočkou a člověkem.

Titul aktivujete tady.

Tituly je v obou případech možné vyzvednout do 9. prosince.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama