Filmy/Seriály Článek Oscarový animák Spider-Man se vrací v Spider-Man: Across the Spider-Verse

Oscarový animák Spider-Man se vrací v Spider-Man: Across the Spider-Verse

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3

Film bude rozdělen na dvě části.

Reklama

Fanoušci Spider-Man: Into the Spider-Verse měli v sobotu jistě radosti, Sony totiž na brazilském Comic Conu představila pokračování tohoto úspěšného animáku. Bude se jmenovat Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One), přičemž název prozrazuje, že tento film bude kapitolou dvoudílného příběhu.

Pokračování se opět soustředí na Milese Moralese (Shameik Moore), který je přenesen do jiného vesmíru, kde se dostane do kontaktu s Miguelem O'harou alias Spider-Manem 2099. O'hara namluvil Oscar Isaac a byl ukázán v potitulkové scéně prvního filmu. Miles Morales se také spojí s Gwen Stacy/Spider-Gwen (Hailee Steinfeld) a také s novým týmem různých Spider-Manových verzí, aby se postavili mocnému padouchovi.

Oscarový animák Spider-Man se vrací v Spider-Man: Across the Spider-Verse

První film Into The Spider-Verse byl průlomový , který spojil jedinečný styl animace a několik verzí Spider-Mana do jednoho filmu. Dokonce získal Oscara za nejlepší animovaný film. Za sérií stojí společnosti Columbia Pictures a Sony Pictures Animation.

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson režírují pokračování podle scénáře Phila Lorda, Christophera Millera a Davida Callahama. Film by se měl objevit v kinech 7. října 2022, Part Two pak přibližně o rok později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama